Säger hej då till min comfort zone

Yes, det är nervöst! Sjukt nervöst.

Slumpens Hjältar är min bebis, min tanke och min alldeles egen idé som jag knådat och format. Den här gången är det jag som kommer stå i blickfånget, inte alls hur det brukar vara.

Jag är helt ovan med att själv ta plats på det här sättet. Jag är hur som helst beredd att ge det en chans – Slumpens Hjältar ger mig så mycket energi och glädje och civilkurage är en viktig fråga att uppmärksamma.

 

Hantverket är också nytt område för mig.  Det innebär så mycket mer än vad jag först trodde när jag slängde ur mig att ”jag ska starta en podd”. Det handlar om allt från intervjuer, till att skriva manus till att tänka dramaturgi till att lära sig hur snabbt och t y d l i gt man behöver artikulera när man pratar in sina prator.

Det har varit galet lärorikt hittills. Jag har lagt ner timmar av research på att lyssna på poddar för att lyssna in koncept jag tycker är bra för att få idéer som passar mitt format. Jag har ägnat en massa tid till till research av teknik för att få rätt förutsättningar.

Och inte minst. Jag har lagt ner en massa tid på att hitta fantastiska personer som vill vara 

med och dela med sig av sina berättelser. Alla som jag hittills frågat har sagt ja – av stolthet och med ett driv att inspirera och engagera andra att ingripa med mod och medmänsklighet. Jag har också lagt ner en massa tid på att hitta relevanta experter som vill dela med sig av värdefull kunskap som trots späckade kalendrar ställer upp för intervju. Hatten av till er.

Det är alla mina möten som gör denna podcast så fantastiskt kul att göra. Och min stora förhoppning är att jag på något sätt ska kunna hitta sponsorer eller företag som vill samarbeta så jag kan fortsätta med detta. Jag har ju massa andra idéer på samma ämne som jag vill dra igång! Men en sak i taget, har jag lärt mig..

Håll tummarna för mig! Det gör i alla fall jag.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: