Omskakad av hjältens berättelse

Slumpens Hjältar är på många sätt det bästa jag har gjort på länge. Kanske till och med det bästa någonsin. En av de saker som gör det så bra är mina möten med alla dessa fantastiska människor.

Samtalet igår var ändå lite extra speciellt. Jag och hjälten som jag pratade med har nämligen varit med om samma sak – vi har båda hindrat en person från att hoppa från Västerbron i Stockholm.

Jag var inte alls förberedd på hur känslosamt det skulle vara att prata med honom. Men från den stunden han svarade kände jag ett speciellt band till honom. Det var en väldigt häftig upplevelse.

Jag vet inte om han kände samma sak. Men när vi lagt på och han hade lyssnat på mitt avsnitt där jag berättar om min livräddande insats skrev han ett långt sms till mig. I det skrev han att han kände igen sig mycket i situationen och hans  känsla efteråt var exakt samma som min.

På lördag ska vi ses och spela in hans avsnitt som kommer att sändas i säsong två. Det ska bli fantastiskt att träffa honom, samtidigt som jag är lite nervös hur jag ska reagera när jag hör hans berättelse.

Västerbron i Stockholm

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: